Xander Nijmeijer persoonlijk logo

Ik help de meest uiteen­lopende bedrijven in de meest uiteen­lopende situaties met de meest uiteen­lopende oplossingen.

In jouw organisatie, op internet, op de apparaten van je klanten en op print

Interaction design Webdesign Grafisch ontwerp Zoekmachineoptimalisatie Typemachine

Even voorstellen:

Ik ben Xander Nijmeijer. Ik help organisaties bij het vertellen van hun verhaal, het bedenken en maken van betere online en offline ervaringen voor klanten en het finetunen van hun communicatie.

Wat houdt dat concreet in?

Ik maak en beheer bijvoorbeeld websites en apps en ik bedenk en realiseer uiteenlopende merkstrategieën. In de afgelopen jaren heb ik dit met veel plezier voor de beste lokale, landelijke en multinationale bedrijven in hun vakgebied mogen doen. Ik ontwerp oplossingen vanuit het perspectief van de doelgroep die jij wilt bereiken. Daardoor zet ik een product neer wat perfect aansluit op de merkbeleving die jij bij je klanten wilt oproepen. Dat betekent ook dat ik niet altijd zomaar maak wat je wilt dat ik maak: ik maak wat je nodig hebt, in overleg met jou en met kennis van je bedrijf, je product en je klant.

Klinkt heel leuk allemaal, maar wat kun je voor mij betekenen?

Omdat je hier bent ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die je nieuwe website of marketingcampagne kan maken, of je kan helpen bij het vormgeven van je merk. Gefeliciteerd! Je hebt de juiste persoon voor de klus gevonden. Ik werk aan projecten die vanaf nul worden opgezet, maar ook aan bestaande projecten met bestaande vereisten. Alleen of in nauwe samenwerking met jouw team.

Kort samengevat: ik ben de vent die ervoor zorgt dat mensen jouw spullen kopen.

Al overtuigd?

Laten we praten Of bekijk mijn recente werk