Xander Nijmeijer persoonlijk logo

Ik help de meest uiteen­lopende bedrijven met de meest uiteen­lopende oplossingen.
Even voorstellen:

Ik ben Xander Nijmeijer. Ik help organisaties met online marketing, software op maat en digitalisatie van bedrijfskritieke processen.

Wat houdt dat concreet in?

Ik help je bij het vormgeven en uitvoeren van de digitale doelen van jouw bedrijf. Ik realiseer bijvoorbeeld marketingcampagnes, maak websites en apps en bedenk treffende merkstrategieën. In de afgelopen jaren heb ik dit met veel plezier voor diverse lokale, landelijke en multinationale bedrijven mogen doen. Ik ontwerp oplossingen vanuit het perspectief van de doelgroep die jij wilt bereiken. Daardoor zet ik een product neer wat perfect aansluit op de merkbeleving die jij bij je klanten wilt oproepen. Dat betekent ook dat ik niet altijd maak waar je om vraagt: ik maak wat je nodig hebt, in overleg met jou en met kennis van je bedrijf en product.

Klinkt heel leuk allemaal, maar wat kun je voor mij betekenen?

Omdat je hier bent ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die je kan helpen bij het vinden van nieuwe klanten, het optimaliseren van je website of het oplossen van een pijnpunt in je digitale bedrijfsvoering. Gefeliciteerd! Je hebt de juiste persoon voor de klus gevonden. Ik werk aan projecten die nieuw worden opgezet, maar ook aan bestaande projecten met bestaande vereisten. Je kunt me inhuren als je tijdelijk extra handen nodig hebt, op projectbasis of als vaste ondersteuning van je eigen team.

Kort samengevat: ik ben de vent die ervoor zorgt dat het gewoon werkt.

Al overtuigd?

Laten we praten Of bekijk mijn recente werk