Xander Nijmeijer persoonlijk logo
Terug

Nieuwe website voor Gezondheidspraktijk INEVA total body

Mijn verantwoordelijkheden

Webdesign
Webdevelopment
Google Ads-campagne

Over dit project

INEVA total body is een gezondheidspraktijk in Zwolle waar meerdere therapievormen worden toegepast. Een van de kernprincipes van INEVA total body is de individuele klantgerichtheid: de behandeling wordt voor de cliënt persoonlijk samengesteld.

In haar communicatie wil INEVA total body betrouwbaarheid uitstralen naar haar klanten. De oude website communiceerde haar waarden tot op zekere hoogte maar was al behoorlijk bij de tijd. Daardoor was de praktijk moeilijk te vinden in Google en het aanpassen van de website was een gedoe.

Ik heb voor INEVA total body een frisse nieuwe website ontworpen en gebouwd met als kernwaarde het uitstralen van de mix tussen professionaliteit en persoonlijke aanpak, die toch nog vertrouwd aanvoelde voor bestaande klanten. Om de nieuwe website en de naamsbekendheid van de praktijk een boost te geven heb ik een Google Ads-campagne samengesteld en uitgevoerd.

Tegelijk met de nieuwe website lanceerde ik ook een Google-Ads campagne, die het aantal websitebezoekers in het eerste halfjaar heeft verdriedubbeld

De oude website van INEVA total body had vanwege verouderde technologie een lage positie in Google. Daarom heb ik de nieuwe website gebouwd met vindbaarheid in het achterhoofd. Met resultaat: de nieuwe website wordt structureel beter bezocht dan de oude en staat op de eerste pagina met zoekresultaten.

De Google Ads-campagne die ik in de eerste maanden na de lancering heb uitgevoerd deed daar nog een schep bovenop. Door advertenties doelgericht te tonen aan een geselecteerd publiek, kwamen potentiële klanten op de juiste manier en op het juiste moment in contact met INEVA total body. Daardoor is het bezoekersaantal op de website in de eerste zes maanden na de lancering verdriedubbeld, wat INEVA total body tientallen nieuwe vaste klanten opleverde.

Onder de indruk?
Neem contact op